Wat zijn tweedehands golfballen?

Gebruikte golfballen worden ook wel lakeballs of tweedehands golfballen genoemd. Tweedehands golfballen zijn golfballen die al een keer door een andere speler verloren zijn en meestal in een waterhindernis geslagen zijn. Zo’n tweedehands golfbal wordt dan opgedoken of ergens in de golfbaan gevonden. Vervolgens worden de golfballen schoongemaakt en in onze webshop aangeboden aan jou. Tweedehands golfballen zijn een goed alternatief voor nieuwe golfballen. Tweedehands golfballen hebben vergelijkbare eigenschappen met nieuwe golfballen. Het grote voordeel van tweedehands golfballen is echter dat tweedehands golfballen een stuk goedkoper zijn dan nieuwe golfballen.

Sommige mensen zeggen dat ze enkel met nieuwe golfballen spelen. En dat is prima. Maar dan denk ik wel eens dat een nieuwe golfbal die vanaf de teebox de fairway wordt opgeslagen, vanaf dat moment eigenlijk ook een gebruikte golfbal is. Toch?

Tweedehands golfballen

Tweedehands golfballen zijn goedkoop

Tweedehands golfballen zijn een stuk goedkoper dan nieuwe golfballen en dat merk jij als klant in je portemonnee. Jij kunt jezelf kosten besparen door tweedehands golfballen te kopen. Tweedehands golfballen zijn vaak ongeveer de helft goedkoper dan nieuwe golfballen. Dus wanneer de prijs van een nieuwe golfbal rond de €2,- per stuk ligt, of ongeveer €24,- per dozijn, dan is een tweedehands golfbal ongeveer €1,- per stuk of €12,- in een dozijn. Dat is ook waarom je als klant in onze webshop vaak meer golfballen tegelijk koopt dan wanneer je nieuwe golfballen zou kopen. Voor hetzelfde geld dat je aan een hoeveelheid nieuwe golfballen zou uitgeven, kun je immers ongeveer 2 keer zoveel tweedehands golfballen van hetzelfde model kopen. En als je 50 tot 100 tweedehands golfballen koopt, kun je weer een flinke tijd vooruit omdat je altijd golfballen in je tas hebt.

Tweedehands golfballen kopen

Je kunt tweedehands golfballen al bij ons kopen vanaf 12 stuks uit een bepaalde mix of een bepaald model van een bepaald merk. Die golfballen zijn dan in een zogenaamde “clamshell” verpakt. Dat is een plastic doorschijnende verpakking met 12 tweedehands golfballen. Maar de meeste klanten kopen bij ons golfballen per 50 en 100 stuks. Wellicht speel je met een groep vaste vrienden en wil je als groep tweedehands golfballen bij ons kopen. Je prijsvoordeel wordt nog groter wanneer je hetzelfde product in een grotere hoeveelheid koopt want wij passen per product staffelkortingen toe. Je zult bij het bestellen van een grote hoeveelheid tweedehands golfballen zien dat de prijs per golfbal voor 100 tweedehands golfballen van een bepaald model golfbal, goedkoper is dan 50 tweedehands golfballen van datzelfde model of diezelfde mix. Je kunt als klant dus bijvoorbeeld ook golfballen op de webshop inkopen voor een groep spelers of vrienden met wie je veel in de baan bent. En als je competitiespeler bent kun je bijvoorbeeld korting bij ons krijgen als je een grote hoeveelheid golfballen inkoopt voor je team.

Korting op tweedehands golfballen

Wanneer je om welke reden dan ook, een grote hoeveelheid tweedehands golfballen bij ons wilt kopen en je denkt dat die hoeveelheid zo groot is dat je een korting verdient die hoger is dan de staffelkorting die je in de webshop krijgt, neem dan even contact met ons op. Je kunt ons bereiken op nummer 06 110 87 990.

Golfshop Groningen, Drenthe, Friesland.

Par4.nl richt zich in eerste instantie op de regio in het noorden van het land. Maar natuurlijk leveren wij tweedehands golfballen door het hele land. Vandaag besteld is vaak morgen in huis. Par4.nl is gevestigd aan de rand van de stad Groningen. Wij positioneren ons door onze gebruikte golfballen scherp op kwaliteit te sorteren, door de ogen van de klant, zodat jij als klant ontvangt wat je dacht te bestellen. Wij willen dat jij blij bent wanneer ons pakketje bij jou wordt afgeleverd. Want jij bent dan blij met het product en met ons. En wij hopen dan dat je bij ons terugkomt voor een volgende bestelling, later dit jaar.

Als je vragen hebt of opmerkingen, bel me dan gerust op telefoon nummer 06-110 87 990. Uiteraard kun je je bestelling ook bij ons ophalen. Je bespaart jezelf dan verzendkosten.

Winkelwagen
Scroll naar boven